15 kavels te koop in Zwolle voor bouw van uw droomhuis

De gemeente Zwolle is op 18 mei gestart met de verkoop van vijftien riante kavels in de Oude Mars. De oppervlakte van deze kavels loopt uiteen van 841 tot 1213 vierkante meter. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een kavel tot dinsdag 8 juni, 16.00 uur.

De Oude Mars ligt ten zuiden van Zwolle. Hier realiseert de gemeente honderd ruime nieuwbouwkavels voor particuliere woningen. In dit landelijke buitengebied gaan wonen, natuur en ruimte hand in hand. Tegelijkertijd is de levendigheid van de stad ook binnen handbereik.

Prijzen
De ruimtelijke opzet van het nieuwbouwplan kenmerkt zich door veel groen en veel open ruimtes en routes. De wegen in het gebied krijgen bijvoorbeeld brede grasbermen in plaats van trottoirs. Elke kavel blijft voor een groot deel onbebouwd en krijgt een groen karakter. De honderd riante bouwkavels worden in verschillende fasen uitgegeven. Eerder verkocht gemeente Zwolle al bijna zeventig kavels. De grondprijzen van de vijftien kavels variëren van € 392.592,06 tot € 510.725,88 (kosten koper inclusief btw).

Meer informatie en inschrijven
Meer informatie, de verkoopbrochure, kavelpaspoorten en het inschrijfformulier staan op www.oudemarszwolle.nl. Belangstellenden kunnen zich inschrijven van dinsdag 18 mei tot dinsdag 8 juni, 16.00 uur.

Back to top button