Leukste vacatures in Zwolle, met indicatie van salaris

We hebben opnieuw de leukste vacatures in Zwolle voor u op een rijtje gezet. Van docent aardrijkskunde tot communicatieadviseur bij Dimence. Banen waar u 11 euro per uur verdient tot banen waar u 5.000 euro per maand opstrijkt.

1. Communicatieadvieur Dimence

Als senior communicatieadviseur ondersteun je directie, management en teams bij uiteenlopende communicatievraagstukken; van interne tot externe communicatie, van strategisch tot tactisch, van acuut tot lange termijn. Je werkt samen met een communicatiemedewerker en een aantal vrijwilligers die graag hun steentje bijdragen door teksten te schrijven. Voor hen ben je een klankbord, knopen-doorhakker en vraagbaak.

Aantal uren: 28
Salaris: max 4.010 euro (bij fulltime dienstverband)
Kijk hier voor volledige vacature.

2. Brandweerofficier IJsselland

Heb jij oog voor wat de maatschappij vraagt van de veiligheidsregio, ben je flexibel in te zetten, durf jij met nieuwe ideeën te komen om onze dienstverlening nog beter te maken? Durf je anders te zijn en te blijven en vind je het normaal om je collega’s feedback te geven? Solliciteer dan voor een opleidingsplek tot brandweerofficier in IJsselland.

Salaris: 2.459-3.556 euro
Kijk hier voor volledige vacature.

3. Schoonmaker museum

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij collegiaal en een doorzetter? Dan heeft DJM Bedrijfsdiensten een vacature als interieurverzorger/schoonmaak medewerker!

Werktijden: Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.45 uur tot 10.45 uur (vaste tijden). Je werkt hier in een museum samen met 3 collega’s.
Maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 12.00 uur en 7 uur verdeelt over 5 dagen na kantoortijd (hetzelfde pand). Je werkt op dit pand alleen.

Salaris: 11,05-12,65 euro per uur
Kijk hier voor volledige vacature.

4. Ervaren UX/UI Designer

Dit bedrijf heeft weinig ervaring op het gebied UX/UI. Omdat zij nog niet extreem veel ervaring hebben met UX/UI ben jij de aangewezen persoon om dit op te zetten en de organisatie te adviseren hierin. Je krijgt de volledige vrijheid jouw eigen tools te kiezen, waar jij het fijnst mee werkt.

Salaris: 3.500-5.000 euro
Kijk hier voor volledige vacature.

5. Docent Aardrijkskunde Greijdanus

Voor het nieuwe schoolseizoen 2020/2021 is het Greijdanus College op zoek naar een LC docent Aardrijkskunde, die lessen verzorgt aan leerlingen van de onderbouw van het VWO op onze locatie in Zwolle. Het gaat om 14 lesuren. Een aantal van deze lessen zijn zogenaamde ’talent-uren’, waarbij leerlingen ervoor kunnen kiezen om extra uitgedaagd te worden. Naast deze lesuren zal mentoraat een onderdeel zijn van je functie. Binnen het team ben jij degene die het voortouw gaat nemen in de uitwerking van de visie rond Internationalisering en Vorming.

Salaris: in overleg
Kijk hier voor volledige vacature

Back to top button