75 nieuwe huurwoningen komen vrij in Stadshagen

Er komen binnenkort 75 huurwoningen in de vrije sector beschikbaar in Breezicht. De woningen hebben woonoppervlakten van ca. 116 tot 123 m². De verwachting is dat de woningen vanaf het vierde kwartaal van 2020 in twee fases worden opgeleverd.

Breezicht is gelegen naast de Milligerplas waar u zomers kunt genieten van het strand en de omgeving. In deze nieuwe wijk komen eengezinswoningen, waarvan 75 in de vrije sector verhuurd gaan worden. De woningen hebben woonoppervlakten van ca. 116 tot 123 m². Elke woning heeft zijn eigen voor- en achtertuin.

Nieuwe huurwoningen in Breezicht

Luxe badkamer
Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt met een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Daarnaast wordt uw achtertuin ingericht met een afscheiding voorzien van hedera en een vaste berging. Er is ook gedacht aan duurzaamheid. Onder andere door plaatsing van zonnepanelen op het dak en het gebruik van een eigen bodemwarmtepomp.

Nieuwe huurwoningen in Breezicht

Parkeren
De woningen in Breezicht zijn verdeeld over twee buurtschappen: De Wetering telt 32 woningen en biedt parkeerplaatsen in de openbare ruimte. Duinzicht heeft 43 woningen waarbij een deel kan parkeren op een binnenhof en de rest in de openbare ruimte.

Back to top button