80-jarige Zwolse vrouw wint 100.000 euro

Een droom is werkelijkheid geworden voor de 80-jarige Nadine uit Zwolle. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen.

Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Nadine eerst met een smoes uitgenodigd bij het monumentale Huis Bartolotti in Amsterdam. Daar stond Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, klaar om haar te verrassen met de cheque.

Nadine, tijdens de uitreiking vergezeld door haar buurvrouw, is compleet overdonderd: ‘Wat een verrassing! Ik heb mijn buurvrouw en goede vriendin Ingrid meegenomen. Mijn man kon er helaas niet bij zijn, hij moest werken. Hij is taxichauffeur. We zijn al 39 jaar getrouwd en kunnen het geld goed gebruiken. Ik wil in ieder geval graag naar Suriname op vakantie. Daar wonen mijn neef en nicht, die kan ik nu eindelijk opzoeken.’

Back to top button