ABN AMRO sluit kantoor in Aa-landen

ABN AMRO gaat het kantoor aan de Dobbe sluiten. Vanaf 4 mei 2018 kunnen klanten er niet meer terecht. De bank heeft wel de intentie om de geldautomaat achter te laten.

Het aantal bezoeken van het filiaal loopt zo sterk terug dat ABN AMRO besloten heeft de deuren te sluiten. Klanten van het kantoor Zwolle Dobbe worden binnenkort ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op een ander kantoor, zoals aan het Stationsplein.

Directeur Personal Banking Klaas Ariaans: ‘Wij zien al jaren het bezoek aan kantoren teruglopen, omdat onze klanten hun bankzaken steeds meer regelen waar en wanneer het hen uitkomt. Dat doen zij vooral via Internet Bankieren en met de app voor Mobiel Bankieren. Ook voor een hypotheekgesprek kiezen onze klanten al bijna in de helft van de gevallen voor een gesprek via webcam, vaak vanuit hun eigen huiskamer.’

De medewerkers van het kantoor Zwolle Dobbe zullen voortaan werken in een van de ABN AMRO kantoren in de buurt. De huur van het kantoorpand wordt opgezegd.

[advpoll id=”68″ title=”Poll” width=”270″]

Back to top button