maandag , 3 oktober 2022
Uitverkoop V&D Zwolle

Veel belangstelling voor uitverkoop V&D

Mensen stonden meer dan een uur in de rij om het sterfproces van V&D in Zwolle in te luiden. De uitverkoop, die vandaag begon, trok honderden koopjesjagers.

Je moest er wel iets voor over hebben, eerlijk is eerlijk. Rijen dik stonden mensen vanaf 09.00 uur te wachten voor de dichte poorten van V&D in Zwolle. Binnen lagen de restanten van de failliete boedel, die tegen hoge kortingen weg konden.
De taferelen voor de deuren van het stervende icoon van de Zwolse binnenstad hadden ook iets lugubers. Koopjesjagers zijn er altijd, maar zelden zo massaal in Zwolle als nu. Achter de rij pronkte de lege Weeshuispassage, als patiënt die op dezelfde kamer ligt maar nog heel even wat adem over heeft.

Deuren weer dicht
Rond 10.30 uur openden de deuren van de V&D, onder luid gejuich van het azende publiek. Met tientallen storten zij zich op de uitverkoop. Het was zelfs zo druk dat de deuren snel weer dichtgingen, in verband met de veiligheid binnen in het warenhuis. Een wrange mededeling van de Zwolse manager die juist in de laatste weken van zijn baan de zaak op slot moet doen wegens overweldigende belangstelling.

The heat is on. Uitverkoop v en d

Een video die is geplaatst door ZwolleNu (@zwollenu) op

Uitverkoop V&D Zwolle

Uitverkoop V&D Zwolle

Uitverkoop V&D Zwolle

Uitverkoop V&D Zwolle

Uitverkoop V&D Zwolle

Uitverkoop V&D Zwolle