Bierfestival Zwolle weer in Park de Wezenlanden

Bierfestival Zwolle keert van vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli terug naar Park de Wezenlanden. Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het park in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn vanaf vrijdag 15 april om 10:00 verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

Het is de 2e keer dat Mout Bierfestival plaatsvindt Zwolle. Na het succes van een aangepaste editie vorig jaar, keert het festival dit jaar weer terug in volle glorie naar het Park de Wezenlanden. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) aanwezige brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft het een editie te worden als nooit tevoren.

Speciale proeverijen
Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen: van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl.

Back to top button