Bijeenkomst in Zwolle voor nabestaanden uit ‘coronatijd’

Afgelopen maanden heeft iedereen wat meer afstand moeten houden van elkaar. We konden elkaar geen knuffel geven of ‘zomaar’ op bezoek gaan. Sommige hebben zelfs geen afscheid kunnen nemen van iemand die ging overlijden.

Voor de mensen die in de tijd van corona iemand verloren hebben verzorgt SamenZwolle een ontmoetingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte voor je verhaal en om van gedachten te wisselen hoe jij die tijd en het afscheid beleefd hebt.

Geestelijk verzorger
‘Het gesprek over het afscheid en de tijd erna zal in een kleine groep onder begeleiding van een geestelijk verzorger plaats vinden’, stelt SamenZwolle. ‘Een geestelijk verzorger is een zorgverlener die mensen begeleid bij zingeving en levensvragen. Daarbij kan het gaan om indringende gebeurtenissen zoals ziekte, dood, geboorte en huwelijk. Geestelijk verzorgers zijn hiervoor speciaal opgeleid en zijn er voor iedereen, welke geloofsovertuiging of levensfilosofie je ook hebt.’

Vind je het fijn om andere nabestaanden te ontmoeten? Meld je dan hier aan voor de bijeenkomst op 12 augustus van 10.00-12.00 uur.

Back to top button