zondag , 4 juni 2023
Starbucks Zwolle
Starbucks Zwolle opende vanochtend iets later dan 9.30 uur haar deuren. Sommige groupies stonden toen al zo'n drie uur in de rij te wachten

Bijna drie uur wachten op opening Starbucks Zwolle

De vestiging van Starbucks in Zwolle aan de Oosterlaan is vanochtend om 9.30 uur geopend. Toen stonden de echte groupies al bijna drie uur te wachten.

Zelden waren ze zo vroeg hun bed uitgekomen, de studenten die zich om 7.00 uur al meldden voor een dichte deur van de Starbucks-vestiging in Zwolle. Ze wilden ten kostte van alles de eerste klanten van de nieuwe Amerikaanse koffieketen in Zwolle zijn. ‘Dan bestel ik een kopje koffie, en is daarna mijn studiefinanciering op’, grapten ze nog.

Kindje in de buggy
Iets voor de daadwerkelijke opening van 9.30 uur stroomde de straat voor de nieuwe vestiging aan de Oosterlaan langzaam vol. Zo’n veertig nieuwsgierigen waren komen opdagen, een enkeling had zelfs haar kind in de buggy meegenomen om aan te sluiten in de rij. Toch was het niet zo druk als verwacht. De verkeersregelaars moesten van hun bazen echter langer doorwerken om de stroom koffieliefhebbers in goede banen te leiden. Dat was achteraf niet nodig.

Goodie bag
Uiteindelijk kregen de eerste bezoekers een goodie bag mee naar huis, én gratis koffie. Tot opluchting van de bankrekening van de wachtende studenten.

Starbucks Zwolle

Starbucks Zwolle

Starbucks Zwolle

Starbucks Zwolle

Starbucks Zwolle

Starbucks Zwolle