Borrelrestaurant Beautanica aan Ossenmarkt opent haar deuren met 64 wijnen op glas

Na een grondige verbouwing opent borrelrestaurant Beautanica haar deuren aan de Ossenmarkt 9, tegenover de Peperbus, per woensdag 6 oktober. In het pand van het vroegere restaurant Atlas kunnen bezoekers aan een speciale wijnwand maar liefst 64 (!) wijnen uitzoeken op glas.

Beautanica is (zoals de naam al doet vermoeden) geheel botanisch ingericht. Zo staat er midden in de zaak een enorme boom en heeft het een greenwall vol bloemen. Daarnaast beschikt het restaurant over een wijnwand, waar maar liefst 64 wijnen op glas gedronken kunnen worden! Zo kun je meerdere (exclusieve) wijnen proeven zonder gelijk een hele fles te bestellen. Met een Beautanicapas kun je zelf proeven: een proefglas, een half glas of een heel glas.

Speciaalbieren
Behalve de wijnen kunnen bezoekers bij Beautanica ook terecht voor (alcoholvrije) cocktails, gin tonics en vele (speciaal)bieren op de tap. ’Wij houden van een informele en sociale manier van tafelen: lekker de tijd nemen, samen delen, gezelligheid en genieten. Bij ons gaat de borrel over in het diner, en het diner weer met hetzelfde gemak in de borrel! Ongemerkt wordt de borrel een avondvullend culinair genieten’. stelt Manon Broekhaar van Beautanica.

(lees verder onder foto)


Voor het diner serveert Beautanica grote planken met daarop lekkers om te delen. Kies voor de Meat Master, Funky Fish, Vegan Vamp of Crazy Chef. Daarbij bestel je de lekkerste bijgerechten. Mocht je nog ruimte hebben voor een toetje dan kun je o.a. kiezen voor het grand dessert!

Reserveren
Vanaf 6 oktober zijn bezoekers welkom van woensdag t/m zondag van 15:00 tot 00:00. Reserveren kan via de website www.beautanica.nl.

Back to top button