Chopinstraat 15 is huis van de maand in Zwolle

Elke maand lichten wij één huis uit dat in Zwolle en omgeving in de verkoop staat. Dit keer is het de Chopinstraat 15 in Holtenbroek. Vraagprijs: 225.000 euro k.k. Meer informatie bij House2Day Makelaars.

Fraaie, GEMODERNISEERDE TUSSENWONING met vrijstaande SCHUUR en OVERKAPT ZITGEDEELTE voor heerlijke uurtjes buiten genieten, achteringang en mooie, diepe tuin op het zuid/westen, dus volop zon.

Chopinstraat 15 Chopinstraat 15 Chopinstraat 15

Deze woning ligt op een rustige plek in de wijk Holtenbroek, op korte afstand van het nieuwe winkelcentrum, wijkcentrum, scholen, sportvoorzieningen en de A28.  In 2018 is deze woning geheel geschilderd. Het dak is geïsoleerd, dakgoten en dakpannen zijn vernieuwd, overkapping is aangebracht etc. Dit betreft een hele lichte woning door de grote raampartijen, zowel op de begane grond als de verdiepingen. Op de 2e verdieping is een grote dakkapel (over de volle breedte) geplaatst.

Chopinstraat 15 Chopinstraat 15

INDELING: entree, kelderkast, toilet, meterkast, de woonkamer is voorzien van een lichte houten vloer, grote raampartijen aan voor- en achterzijde, mogelijkheid van open haard (nu dichtgemaakt), open keuken in L-opstelling (hoogglans grijs met witte tegels) en inbouw apparatuur. Vanuit zowel woonkamer als keuken kunt u naar de fraai aangelegde achtertuin.

1e verdieping: overloop, 3 mooie slaapkamers (2 grote kamers en 1 kleinere), ook hier veel licht door ramen over de volle breedte; badkamer met douche, vaste wastafel en design-radiator.
Overloop en slaapkamers voorzien van laminaat vloeren.

Via vaste trap naar 2e verdieping: aansluiting wasmachine/droger, door de grote dakkapel is hier een grote (slaap)kamer gerealiseerd, met laminaat vloer en veel bergruimte (knieschotten).

Extra info: 2018 geschilderd, platte daken 2015 vernieuwd, elektra en meterkast vernieuwd, Kunststof dakkapel, CV-ketel 2010, keuken 2010, zonneschermen zowel voor als achterzijde, mogelijkheid open haard, fraaie overkapt zitgedeelte achter tuin, enz enz.

Kijk hier voor informatie, op de website van House2Day makelaars.

Chopinstraat 15 Chopinstraat 15

Back to top button