Circus komt naar Stadshagen

Magic Circus, hét Nederlandse Stadscircus komt voor het eerst naar Zwolle. Van vrijdag 22 t/m maandag 25 april geeft men dagelijks om 16.00 uur een voorstelling in het Twistvlietpark, direct naast het Winkelcentrum Stadshagen.

Een uniek circus dat nét even anders is. Iets frisser en moderner. De productie van dit jaar heeft als titel SOTTOSOPRA meegekregen, Italiaans voor ‘ondersteboven’. Eerlijk is eerlijk, dit circus zet je wereld even op z’n kop!

Fris en anders
Als een lekkage in de tent wordt geconstateerd lijkt deze steeds heviger te worden. Hoewel. Je ziet niets druppen en ook bij het leeggieten van de emmertjes is geen water te bekennen. De toon wordt direct gezet als er vervolgens op magische wijze wel veel water blijkt te zijn. Vervolgens tovert een andere artiest grote hoeveelheden paraplu’s tevoorschijn en werkt een luchtacrobate aan een enorme paraplu hoog (en droog!) onder de nok van de tent. Het is het begin van een betoverende voorstelling die jong en oud ruim 100 minuten weet te boeien.

Zuid-Amerikaanse acrobate
Zo is er de acrobaat die als een vlieg tegen het tentzeil loopt! De Zuid-Amerikaanse acrobate die op een gevaarlijk schommelende trapeze op haar hoofd gaat staan, de enorme wankele toren van stoelen waarop natuurlijk een handstand gemaakt moet worden. De spanning en sensatie wordt afgewisseld door de sympathieke clown Jofri. Als Nederlands kampioen goochelen verbluft hij met diverse trucks en komt hij verfrissend origineel uit de hoek met zijn intermezzo’s. Het is slechts een greep uit het programma dat in een hoog tempo aan het hooggeëerde publiek voorbijtrekt. Gaat dat zien!

Kaarten
Vanaf een uur voor iedere show is de circuskassa geopend. Online kunnen kaarten gekocht worden via de circuswebsite www.magic-circus.nl. Entreeprijzen liggen tussen de €10,- en €18,-. Niet duur voor zo’n boeiend internationaal en toch intiem circusprogramma, toch kan er via de circussite ook nog een kortingsbon gedownload worden.

circus2 circus3 circus4 circus5

Back to top button