Dag vol debatten in Zwolle

Het is al jaren bekend dat er gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart zijn, maar organisatoren in Zwolle hebben het zó gepland dat er vandaag drie debatten plaatsvinden.

Het wordt vandaag kiezen voor lijsttrekkers, kandidaat-raadsleden en vooral het publiek. Want er staan liefst drie debatten gepland die woensdag moeten worden afgewerkt.

Debat 1
Om 15.00 uur begint het debat voor jongeren op Hogeschool Windesheim, onder leiding van Martijn van Hese en nachtburgemeester Jeroen van Doornik. Bij dit debat komen de volgende 3 onderwerpen ter sprake:

– Jongerenhuisvesting
– Jongeren en duurzaamheid
– Bruisen in Zwolle

Debat 2
Om 19.30 uur is het tijd voor de ouderen in Zwolle als het Seniorvriendelijk Zwolle-debat losbarst in De Terp aan de Radewijnsstraat 1. Het geplande einde is om 22.30 uur.

Debat 3
En voor iedereen die zichzelf in tweeën kan delen, kan van 20.00-22.00 uur ook terecht in de Grote Kerk waar het Op-wie-moet-ik-stemmen-debat plaatsvindt. Dat debat staat onder leiding van Radio 1-journalisten Martijn Grimmius en Wim Eikelboom. Tal van thema’s zullen daar langskomen. Het is nog onbekend of er ook een debat is over de programmering van het debat.

Back to top button