Dansers DIFF Dance Centre in top10 van de wereld

Afgelopen weekend waren de wereldkampioenschappen in Glasgow (UK), georganiseerd door de internationale dansbond “United Dance Organisation” (UDO). De hiphop crew V For Vendetta van het Zwolse DIFF Dance Centre eindigde in de top 10.

V For Vendetta crew (leeftijdscategorie 18+) heeft door succesvolle voorrondes in Nederland een plekje weten te bemachtigen in de Top 5 van het land en zich daarmee direct weten te plaatsen voor het WK 2017 in Glasgow.

Finales
In Schotland behaalden zij door een sterk optreden in de voorrondes zelfs de finales. Uiteindelijk kwamen de dansers uit Zwolle in de top10 van de wereld terecht, een plek bij de laatste 7 zat er vandaag (zondag) net niet in. ‘Maar we zijn niet minder trots’, aldus Claudia de Rijter en Ria van Diffelen van DIFF Dance Centre. ‘De meiden en trainer Geronimo hebben het hele seizoen hard gewerkt vol passie en enthousiasme!’

Sponsors
De reis naar het WK is volledig bekostigd door sponsors, waaronder een aantal Zwolse ondernemers die het dansteam graag wilden steunen. Ook hebben het team en de dansschool meerdere evenementen en acties georganiseerd om geld op te halen voor dit avontuur.

Open Dag 3 DIFF Dance Centre
Wil jij ook dansen bij DIFF Dance Centre? Neem dan een kijkje tijdens de Open Dag op zondag 3 september a.s. aan de Middelweg 400, Zwolle. Tijdens deze Open Dag kunnen er verschillende (gratis) dansworkshops gevolgd worden. Meer informatie: www.diffdancecentre.nl

V for Vendetta DIFF Dance Centre

V for Vendetta DIFF Dance Centre

Back to top button