De 5 leukste vacatures in Zwolle

Ondanks de coronacrisis zijn er nog voldoende vacatures in Zwolle. Tijd voor verandering? Liever in een andere sector werken? Wij zochten de vijf opvallendste voor u uit, inclusief salarissen.

1. Junior CDD analist bij ABN Amro

Vind jij het witwassen van geld, financiële fraude en financiering van terrorisme interessante onderwerpen? In de rol van CDD Analist New Client Take On neem jij de verantwoordelijk om de nieuwe klanten te onderzoeken, waar je gaat kijken of deze op een integere manier handelen. Hierbij kun je denken aan in welke markt zij actief zijn, met welke landen zij zaken willen gaan doen, hoe de organisatiestructuur eruit ziet en in welke landen desbetreffend bedrijf is gevestigd.

Salaris: 2.800-3.000 euro

Kijk hier voor hele vacature
 

2. Verzorgende Zorgcentrum Het Zand

Je start je dienst op de afdeling. De overdracht geeft je inzicht in de werkzaamheden van de dag. Je begint met de zorg voor de cliënten en je werkt samen met je collega’s. Gedurende je werkdag regel je de zaken op de afdeling in samenspraak met de cliënten. Als Verzorgende IG breng jij graag een lach op het gezicht van de cliënten.

Salaris: 2.669 euro per maand

Zie hier hele vacature.

3. Coördinator – Afdeling HR-Administratie bij politie

Wil jij graag werken in een dynamische omgeving en word jij enthousiast van de dagelijkse aansturing en coördinatie van de HR-Administratie van het Politiedienstencentrum (PDC), dan zijn we op zoek naar jou! De teams HR-Administratie in Zwolle en Eindhoven zoeken ieder 2 ervaren coördinatoren voor een kwalitatieve en efficiënte personeels- en salarisadministratie.

Salaris: €2.495 – €4.132 per maand

Zie hier hele vacature

4. Storemanager bij Xando

Voor onze vestiging in de binnenstad van Zwolle is Xando op zoek naar een resultaatgerichte Storemanager, die het succes van dit filiaal kan uitbouwen.

Weet jij de optimale klantbeleving te creëren? Zie jij jezelf als leider voor het verkoopteam? Kun jij je collega’s coachen en inspireren? Alsof het je eigen winkel is, ben je continue op zoek naar nieuwe manieren om de winstgevendheid te maximaliseren, de winkelbeleving en assortiment voor bestaande en nieuwe klanten te vergroten.

Salaris: niet bekend

Zie hier hele vacature.

5. Psychiater Zwolle

U komt te werken in een gespecialiseerde GZZ-instelling voor eetstoornissen met ruim 150 medewerkers in dienst. De instelling heeft gemiddeld 800 cliënten onder behandeling zowel in ambulante individuele setting, als in groepsbehandeling. Dit wordt op vijf verschillende locaties in Nederland en één in Portugal gedaan. De organisatie heeft een transparante cultuur, is plat van structuur en wordt gedragen en gedreven door enthousiaste en creatieve medewerkers die open, betrokken en nauw met elkaar samenwerken.

Salaris: Niet bekend

Kijk hier voor volledige vacature.

Back to top button