De Buurman is meest veelbelovende Start Up van Zwolle

De BuurmanDe Buurman heeft deelgenomen aan GetInTheRing, hét event voor StartUps in meer dan 150 landen. Uiteindelijk won het de titel: meest veelbelovende ondernemer in de regio Zwolle.

Gedurende het hele jaar zijn er voorrondes in alle delen van het land. Zo ook in Zwolle, waar tijdens de lustrumeditie van GetInTheRing Regio Zwolle 11 innovatieve StartUps meedingen, zo ook De Buurman. In een boksring namen jonge bedrijven het tegen elkaar op. Dit deden ze niet met vuisten, maar met woorden. De StartUp met het beste businessplan en de beste presentatie wint.
Na een zestal enerverende pitches waar Jeroen Stegeman De Buurman vertegenwoordigde, waarbij het businessplan, de presentatie en ondernemerschap werd beoordeeld is het bedrijf De Buurman verkozen tot de meest veelbelovende StartUp regio Zwolle.

De Buurman, met als werkgebied Salland, IJsseldelta en het Vechtdal, speelt in op de ontwikkelingen in de markt waarbij de consument steeds meer aandacht heeft voor voedsel uit de directe omgeving en de complete maaltijdboxen. De Buurman brengt deze twee werelden bij elkaar. De bewuste consument met de boeren en telers in de regio zodat je weer weet wat en van wie je eet.
De Buurman kent een korte keten met een reële  prijs voor de boeren en telers en een eerlijk, gezond en puur product voor de consument. De Buurman kent daarnaast door een slimme logistiek toe te passen een laag aantal voedselkilometers wat de CO2 uitstoot reduceert, als bijkomend voordeel.

Back to top button