zaterdag , 2 maart 2024

De eerste kroegentocht in Zwolle wordt nu geveild

Als alles wat nu dicht is straks weer open is? Het is een droom die steeds dichterbij lijkt te komen. Heb jij zin in het eerste diner bij je favoriete restaurant of in een kroegentocht?Daar kan je nu op bieden. Zwolse ondernemers bundelen hun krachten en lanceren het concept Zwolle.Aller-AllerEerste, waarbij allerlei eerste ervaringen geveild worden.

Het concept is opgericht om de Zwolse ondernemers in de lockdown te steunen en samen uit te kijken naar betere tijden. Heb jij het hoogste bod? Dan win je de veiling en mag jij van de primeur genieten zodra het weer kan!

Het platform https://zwolle.allerallereerste.nl/ is in het leven geroepen om juist die ondernemers weer even positief onder de aandacht te brengen. De achterban kan zich uitspreken door actief te bieden en er zo voor te zorgen dat het perspectief nog mooier wordt. ‘Als je biedt op één van de kavels laat je niet alleen zien hoeveel zin je hebt in het moment dat we weer open mogen. Je wordt de Aller-AllerEerste die weer mag ervaren hoe het leven er ook alweer uitzag’, aldus de organisatie.

Kijk hier voor de veilingen.