zaterdag , 2 maart 2024

De leukste vacatures in Zwolle, mét indicatie van salaris

Op zoek naar een nieuwe baan of tijd voor iets anders? Er zijn in de gemeente Zwolle en omgeving nog veel niet ingevulde vacatures. We hebben er vijf voor u op een rijtje gezet, van werken met gevangenen tot heftruckchauffeur. Mét salarisindicatie indien mogelijk.

1. Consulent schuldregelaar

Een op de vijf Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden. Mensen die bij de schuldhulpverlening aankloppen hebben een flinke drempel moeten nemen en zijn vaak wanhopig. De gemeente Zwolle zet zich keihard in om hun financiën op de rails te krijgen. Elke schuldregeling wordt gestart vanuit een plan van aanpak gemaakt door een collega schulddienstverlener. Je werkt met een collega consulent schuldregelaar nauw samen met alle disciplines die bij een dossier zijn betrokken.

Salaris: max 3.520 euro

Kijk hier voor volledige vacature.

2. Heftruckchauffeur

Het is een baan bij Euroma met veel afwisseling waarin jij als meewerkend heftruckchauffeur een belangrijke rol speelt in het productieproces. Je wordt wekelijks betaald en werkt op basis van 32 uur of meer. Jij ontvangt een mooie ploegentoeslag tot wel 300%.

Salaris: In overleg

Kijk hier voor volledige vacature.

3. Docent biologie

Altijd al gedroomd om écht wat voor leerlingen te kunnen betekenen als docent? Niet alleen kennis overbrengen, maar ook leerlingen leren hoe zelfstandig keuzes te maken, te plannen, vooruit te denken en stappenplannen te maken? Dan zou het zo maar eens kunnen dat wij de perfecte baan voor je hebben!
De baan is per 27 februari 0,4 fte en hij loopt geleidelijk op tot 0,8 fte. De baan is tot de zomervakantie.

Salaris: 2.747-4.186 euro per maand

Kijk hier voor volledige vacature.

4. Receptioniste

Wanneer je werkt ben je het visitekaartje van de organisatie! Als receptioniste maak jij het verschil tijdens de ontvangst. Je verzorgt een warm welkom, zowel aan de telefoon als achter de receptie. Daarnaast houd je je bezig met licht administratieve taken en zorg je ervoor dat de omgeving van de front office er verzorgd uitziet. Jouw daadwerkelijke takenpakket wisselt per locatie.

Salaris: 11-12 euro per uur

Kijk hier voor volledige vacature.

5. Psychiater voor gevangenen

Bent u psychiater, op korte termijn beschikbaar en wilt u wel eens voor een rijksoverheid aan de slag? TMI zoekt voor het Nederlands Instituut Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP) een psychiater voor het Penitentiair Psychiatrisch Centrum locatie Zwolle.

Salaris: In overleg

Kijk hier voor volledige vacature.