zaterdag , 30 september 2023

Dit hotel in Zwolle behoort tot besten van Nederland

De reizigerswebsite Tripadvisor heeft haar jaarlijkse Travellers’s Choice bekend gemaakt. Een onderdeel daarvan is een opsomming van de beste hotels in Nederland. Pillows aan de Stationsweg in Zwolle staat op plek 14 in de ranglijst, nog voor bekende namen zoals Okura (Amsterdam) en Des Indes (Den Haag).

Bij Pillows kun je onder andere slapen onder bedlinnen van Egyptisch katoen. In restaurant Coperto Restobar proef je verfijnde gerechten geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Inclusief Chef’s Table en Private Dining en al twee jaar op rij door Michelin bekroond met een Bib Gourmand. In de infrarood sauna’s kom je volledig tot rust, of blijf fit in de compacte gym. Het hotel heeft 15 (betaalde) parkeerplaatsen en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Hotel Pillows Zwolle

Beste hotel Nederland

Het beste hotel in Nederland is volgens Tripadvisor het Ambassade Hotel in Amsterdam, gevolgd door FINCH Boutique hotel in Deventer. Het Waldorf Astoria complementeert de topdrie. Moorivier uit Dalfsen haalde ook net de ranglijst, zij bekleden de 23e plek.

Travellers’ Choice 2023

Elk jaar beloont Tripadvisor de favoriete bestemmingen, hotels, restaurants en bezienswaardigheden van reizigers over de hele wereld, op basis van beoordelingen en waarderingen die ze de 12 maanden daarvoor verzameld hebben. De Travellers’ Choice Best of the Best-winnaars zijn dus door het publiek uitgekozen.