Dit wordt het nieuwe kantorencomplex bij het station in Zwolle

Het oude postsorteercentrum aan het spoor wordt de komende jaren compleet herontwikkeld. Vanaf vandaag start makelaarskantoor CBRE met de verhuur van The City Post aan de Westerlaan in Zwolle. Het multifunctionele gebouw biedt, volgens de makelaar, een combinatie van hoogwaardige faciliteiten, een kosmopolitische beleving en een uiterst duurzaam karakter.

The City Post richt zich primair op ambitieuze ondernemers met lef en visie, die op zoek zijn naar een energiek en duurzaam ondernemersklimaat. Het energiezuinige pand, dat onder andere gebruik maakt van circulair bouwmateriaal en zonnepanelen, voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan modern ondernemerschap. The City Post geeft zo een impuls aan het commerciƫle vastgoedaanbod en versterkt de aantrekkingskracht van Zwolle als werkstad.

Zo ziet het pand er nu nog uit.
In de eerste fase komt de voormalige laagbouw op de markt. Dit deel biedt onderdak aan meerdere bedrijven en wordt naar verwachting begin 2022 opgeleverd.
The City Post is een ontwikkeling van DC Vastgoed. De Architekten Cie (exterieur) en Fokkema & Partners (interieur) tekenden voor het ontwerp. GeĆÆnteresseerden kunnen terecht bij makelaarskantoor CBRE of op de website van The City Post.
Back to top button