Dit zijn de vaccinatiecijfers in Zwolle en omgeving

Foto: Frank van Hienen

Het RIVM heeft vandaag de vaccinatiecijfers vrijgegeven voor alle gemeenten in Nederland. In Zwolle heeft 83 procent van de volwassenen één prik gehad en 73 procent is volledig gevaccineerd.

Van de twaalf- tot zeventienjarige Zwollenaren is 59 procent deels gevaccineerd en 43 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 81 procent voor één prik en 71 procent op twee prikken.

Zwartewaterland
In Zwartewaterland heeft 73 procent van de volwassenen één prik gehad en 63 procent is volledig gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Zwartewaterland 43 procent deels gevaccineerd en 30 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 70 procent voor één prik en 60 procent op twee prikken.

(tekst loopt door onder foto)

Staphorst
In Staphorst heeft 56 procent van de volwassenen één prik gehad en 48 procent is volledig gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Staphorst 20 procent deels gevaccineerd en 14 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 52 procent voor één prik en 44 procent op twee prikken.

Kampen
In Kampen heeft 78 procent van de volwassenen één prik gehad en 68 procent is volledig gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Kampen 44 procent deels gevaccineerd en 30 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 75 procent voor één prik en 65 procent op twee prikken.

Dalfsen
In Dalfsen heeft 87 procent van de volwassenen één prik gehad en 77 procent is volledig gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Dalfsen 63 procent deels gevaccineerd en 50 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 85 procent voor één prik en 74 procent op twee prikken.

Back to top button