Drie Zwollenaren opgepakt na ramkraak in Deventer

De politie heeft drie verdachten aangehouden na een ramkraak aan de Engestraat in Deventer. Het gaat om twee 17-jarige jongens uit Zwolle en een 21-jarige man uit Zwolle. Het drietal zit vast.

De melding van de ramkraak kwam in de nacht van donderdag op vrijdag rond 03:20 uur binnen bij de politie. De schade aan het betrokken pand was aanzienlijk. Met hulp van alerte getuigen en melders werd een mogelijk betrokken, gestolen voertuig aangetroffen in Dalfsen. Deze is in beslag genomen. Rond 07:30 uur werden de verdachten uiteindelijk aangehouden in Zwolle. Het verdere onderzoek loopt.

Brillenzaak
Onderzocht wordt nog of deze verdachten ook betrokken waren bij een eerdere ramkraak in het Gelderse Barneveld, eerder deze week. Daar was een brillenzaak doelwit.

Tippen
Heb je relevante informatie, beelden of anderszins tips over de ramkraak in Deventer of wellicht dieĀ in Barneveld (vroege ochtend van 1 juli)? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Back to top button