EasyToys doet onderzoek naar masturbatiegedrag in Overijssel

Webshop EasyToys heeft het masturbatiegedrag van Nederlanders in kaart gebracht. Aan de hand van een grootschalig onderzoek onder haar klanten, heeft het bedrijf een duidelijk beeld gekregen met betrekking tot zelfliefde en het gebruik van seksspeeltjes. 

De vibrators zijn er in Overijssel in overvloed! 60% Van de Overijsselse vrouwen gebruikt namelijk altijd een toy als toevoeging op hun happy selflove moments. Een kleine 15% gebruikt nooit een toy. De mannen in Overijssel moeten niks weten van deze extra toevoeging, terwijl 20% van de Overijsselse mannen toch wel zes tot zeven keer per week aan hun zelfliefde werkt. 63% Gebruikt nooit een toy voor de solo-daad en 37% doet dat soms.

Veel vaker speeltjes in Overijssel
Meer dan 1.000 deelnemers deelden aan de hand van een uitgebreide vragenlijst hun masturbeergedrag met de online webwinkel. Aan de hand van verschillende illustraties worden ook de onderlinge verschillen tussen provincies onderling duidelijk in beeld gebracht. Opvallend is dat inwoners van de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland veel vaker seksspeeltjes bij het masturberen betrekken dan de rest van Nederland.

Interesse gekregen? Dan is deze informatie misschien iets voor u.

Back to top button