Eerste Virtual Reality center van het noorden in Zwolle

Zwolle is een echte Virtual Reality Experience rijker. Bij de makers van The Great Escape heeft u in het voormalig postsorteercentrum aan de Westerlaan 51 nu ook de mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen.

Bij het opzetten van de VR-bril verandert de omgeving. De bril geeft je de mogelijkheid om in de virtuele wereld rond te lopen. ‘Je hersens worden helemaal voor de gek gehouden, ik had nooit verwacht hoogtevrees te zullen ervaren met beide benen op de grond’, aldus Johan.

Een van de verschillende ervaringen in het VR-Experience center is een hoogte ervaring, waarbij je met de bril over een smalle plank moet lopen, waarbij de bril je laat denken dat je op grote hoogte loopt. We zien regelmatig mensen die geen stap voor of achteruit zetten, vaak durven ze uiteindelijk toch nog als we ze een hand geven’, aldus Laurens.

The Great Escape
De oprichters van The Great Escape, Laurens en Johan willen blijven vernieuwen in entertainment, dit kan enkel door mee te gaan in de techniek van de 21e eeuw. De VR-Experience kan met een groep tot zes personen gereserveerd worden, onder begeleiding kan de speler een spel kiezen en in de virtuele wereld stappen. De overige teamgenoten kunnen via een televisiescherm de speler volgen. Voor meer informatie kun je terecht op www.virtualrealityzwolle.nl

VR Experience Zwolle VR Experience Zwolle

Back to top button