Ernstig zieke vrouw Stadshagen kan hond niet uitlaten en zoekt hulp

Een alleenstaande vrouw in Stadshagen heeft onlangs te horen gekregen dat ze ernstig ziek is. Daardoor kan ze haar lieve hond Gerna niet meer uitlaten. Wie wil haar helpen?

Voor de vrouw betekent haar hond alles, valt er te lezen op de hulpvraag bij SamenZwolle. Gerna is een middelgrote Padengo. Wie wil meehelpen door een of enkele keren per week haar hond uit te laten? Samen met vrienden mag natuurlijk ook!

Reageren kan bij SamenZwolle:
www.samenzwolle.nl/vacatures/uitlaathulp-gezocht

Reacties

 1. Een vriendin van mij (zonder internet) zou haar hulp aan willen bieden. Hoe en wanneer in overleg.

 2. Deze hond is een podenco. Heb hem gedeeld op de Facebook pagina podenco’s in Nederland en Vlaanderen.

 3. Ik kan 1x per week uitlaten. Woon zelf in ZW Drenthe maar kan mijn eigen hondjes wel even alleen laten. Mvg
  Fred Van Zanten
  Westerveld

 4. Ik woon in ZW Drenthe, maar zou 1x per week kunnen wandelen met de hond. Heb zelf 2 honden die goed thuis kunnen blijven.
  Mvg,
  Fred Van Zanten

 5. Ik woon ik stadshagen (bij twistvlietbrug) en zou wellicht kunnen helpen op woe / vrijdag evt wat in het weekend. Ik heb wel ook een zoontje van twee die dan mee zou gaan, dus dat de hond kindvriendelijk is is wel een must. Ik hoor het graag. Hartelijke groet,
  Marieke Reijers

Back to top button