Explosie bij woning in Holtenbroek

De politie is op zoek naar mensen die in de vroege ochtend van vrijdag 8 januari verdachte personen of voertuigen gezien hebben in verband met een explosie bij een woning in Holtenbroek.

Rond 03.55 uur ging een explosief af bij een woning aan de Kuhnaustraat. Het explosief werd in de tuin van de woning geplaatst en richtte grote schade aan. De woonkamer werd beschadigd en lag vol glassplinters. Ook het tuinmeubilair raakte beschadigd. De bewoners, die op de eerste verdieping in bed lagen, raakten gelukkig niet gewond.

De politie roept mensen die meer weten of iets gezien hebben wat met deze explosie te maken kan hebben op zich te melden. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Daarnaast roept de politie mensen in de omgeving van de Kuhnaustraat die een bewakingscamera aan hun pand hebben hangen op om te kijken of zij tussen ca. 03.40 en 04.10 uur verdachte personen of voertuigen voorbij zien komen. Ook zij worden in dat geval verzocht om te bellen of het beeldmateriaal in te sturen via

Back to top button