Expositie over vrijheidsverhalen van Zwollenaren opent in de Sassenstraat

Aan de Sassenstraat 11 is de eerste expositie van ANNO geopend: Vrijheidsverhalen van Zwollenaren.

De expositie blijft groeien door de nieuwe vrijheidsverhalen die Zwollenaren kunnen brengen. Ook jij kunt ANNO meemaken en je verhaal over vrijheid aan het archief toevoegen. Kun je niet wachten tot de opening? Bezoek dan alvast de nieuwe website van ANNO: www.anno.nl

Foto: Frank van Hienen
Foto: Frank van Hienen

ANNO heeft daarnaast meerdere projecten lopen waar Zwollenaren aan kunnen meemaken. Er is een prentenboek in de maak voor nieuwe Zwollenaren. Hierin komen prenten van de locaties die het meest iconisch zijn voor de stad. De eerste twee themasessies waarin jonge ouders mee hebben gedacht over de inhoud waren een succes. Op 7 augustus staat er een derde themasessie gepland. Wil je daar bij zijn? Meld je dan aan via info@anno.nl.

Foto: Frank van Hienen
Foto: Frank van Hienen
Foto: Frank van Hienen

Tot slot roep ANNO op om alle bijzondere verhalen over de Peperbus te delen! Bovenin de Peperbus gaat er namelijk een nieuwe animatie komen waarin ├ęchte verhalen van Zwollenaren verwerkt worden. Deze animatie komt in de tussenruimte als je de Peperbus gaat beklimmen. Jouw verhaal over de Peperbus kun je delen via www.anno.nl.

Back to top button