zondag , 25 september 2022
IJsselhallen

‘Extra maatregelen in IJsselhallen door coronavirus’

De organisatie van de Zwolse Vogelmarkt in de IJsselhallen heeft extra maatregelen genomen wegens het coronavirus. Dat zegt een van de organisatoren tegen RTV Oost.

De Zwolse Vogelmarkt is de grootste in West-Europa en heeft bezoekers uit alle windstreken, ook uit landen waar het coronavirus is uitgebroken, zoals Italië, Frankrijk en Engeland.

De organisatie heeft in de aanloop van de vogelmarkt, dat komend weekend in Zwolle plaatsvindt, contact gezocht met de GGD. Na overleg zijn er twee extra maatregelen genomen. ‘In de hal hangen informatieposters om de standhouders en bezoekers alert te maken. Daarnaast hebben we meerdere ontsmettingspunten’, vertelt medeorganisator Jorg Heesakkers tegen RTV Oost.

7.000 bezoekers
Er zullen dit weekend zo’n 500 standhouders aanwezig zijn, er worden 7.000 bezoekers uit heel Europa verwachtt

2 reacties

  1. lekker om het door te laten gaan mensen lopen buiten de hallen vanaf parkeer plaatsen vanaf scania en verder waar geen maatregelen zijn gewoon afblazen of wil zwolle met het 1e geval zitten .is de markt zo belangrijk??gemeente doe er wat aan .wie is hier verantwoordelijk voor ??

    • En wat gaat een organisatie en de IJsselhallen met de schade doen? De gemeente zal dit niet gaan betalen heb ik een klein vermoeden.