Festival Woest is op zoek naar jonge talenten in Zwolle

Festival Woest zoekt rappers, graffiti artists, dansers, muzikanten, fotografen, filmers, tekenaars of andere talenten. Iedereen tussen de 12 en 18 jaar die aan zijn/haar talent wil werken kan gratis meedoen met het talententraject van Woest.

Het talentraject start met een kick-off waarin jongeren elkaar eerst beter leren kennen. Tijdens het traject krijgen de deelnemers een gesprek met een talentenfluisteraar. In dit gesprek leren de jongeren hun kwaliteiten kennen en formuleren ze hun coachingsvraag.

Gezamenlijk optreden
In de verdere bijeenkomsten krijgen de jongeren individuele coaching van een professional. Daarnaast mogen ze werken aan een gezamenlijk optreden dat wordt gepresenteerd aan ouders, familie en leeftijdgenoten tijdens het avondprogramma van Festival Woest.

Aanmelden
Aanmelden voor het gratis talenttraject kan door een mail te sturen naar Sophia Jonker talenttraject@festivalwoest.nl. De kick-off van het talententraject is op 8 april 2020 in de Statenzaal in Zwolle.

Woest! is het grootste cultuureducatiefestival van Nederland waar 3500 jongeren aan deelnemen. Woest! is onderdeel van Stadkamer. Dit jaar vindt het festival plaats van 25 mei t/m 29 mei aan de Thorbeckegracht in Zwolle. 

Back to top button