zaterdag , 24 februari 2024
Foto: Frank van Hienen

Foodfestival Lepeltje Lepeltje komt weer naar Zwolle

Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de derde keer neer in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle. Het festival breidt dit jaar uit met een vierde dag.

Van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd terwijl er toffe bands en DJ’s spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kijk hier voor een sfeerimpressie van de Zwolse stadschroniqueur van de editie 2016.

Eten
Mobiele keukens serveren vers bereid, ambachtelijk eten. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent, aan iedereen wordt gedacht. Daarnaast worden er (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

Muziek
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op.

Markt
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

Kinderen
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.

Lepeltje Lepeltje in Zwolle
Foto: Frank van Hienen, http://www.frankvanhienen-fotografie.nl/