Gelukswinkel met massage naar Broerenkwartier

Zwolle krijgt vanaf 1 december een pop-up gelukswinkel, met onder andere massage, astrologische consulten en healing. De winkel komt in het overdekte passage Weeshuisstraat in het leegstaande pand van Promiss, grenzend aan de tuin van het Vliegerhuys.

De pop-up winkel is een initiatief om mensen rond de feestdagen een geluksgevoel te geven. ‘Die tijd is bij uitstek geschikt om jezelf hiervoor de ruimte te geven. Want het is in deze onzekere periode niet altijd even makkelijk om vertrouwen, rust, zekerheid, liefde en geluk te vinden. Dus alles voor een zinvol kerstgevoel’, aldus de bedenkers van Zuiver Geluk.

In de winkel vinden bezoekers verschillende professionals die op hun eigen wijze bijdragen aan een zinvol kerstgevoel. Zo kun je ter plekke een massage krijgen, een reading of een astrologisch consult en nog veel meer.

Waar?
Overdekte passage Weeshuisstraat in het leegstaande pand van Promiss grenzend aan de tuin van het Vliegerhuys.

Wanneer?
Van 1 december 2015 t/m 3 januari 2016

Voor wie?
Alle professionals in de sector body-mind, soul die miniconsulten kunnen geven in een openbare ruimte (er zijn geen afgescheiden behandelruimtes). Iedereen die zinvolle producten verkoopt die aansluiten bij de sector body, mind, soul.

Hoe?
Er is een grote lege ruimte beschikbaar. Zuiver Geluk bepaalt in overleg welke plek en hoeveel ruimte je krijgt. Elke professional krijgt een ruime plek voor een tafel, behandelbank, behandelstoel of andere attributen zodat hij goed zijn miniconsult kan uitvoeren.

Back to top button