Gemeente Zwolle sluit condoleanceregisters

De condoleanceregisters van de gemeente Zwolle voor de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines zijn vanaf vrijdag 22 augustus gesloten. De registers konden vanaf zaterdag 19 juli, bijna vijf weken geleden, getekend worden. De herdenkingsbijeenkomst voor het Zwolse slachtoffer Tamara Ernst heeft afgelopen woensdag plaatsgevonden.

Vele honderden mensen hebben de afgelopen periode gebruik gemaakt van de mogelijkheid een of beide registers te tekenen. Zowel op het stadhuis als op het Stadskantoor kon een register voor alle slachtoffers van de ramp getekend worden, en een register voor de in Zwolle wonende Tamara Ernst. De inschatting van de gemeente is dat inmiddels iedereen die zijn of haar medeleven heeft willen betuigen gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheid te tekenen.

De registers voor alle slachtoffers van de ramp met vlucht MH17 blijven vooralsnog in het bezit van de gemeente. De condoleanceregisters voor de Zwolse Tamara Ernst worden binnenkort aangeboden aan haar nabestaanden.

Back to top button