Gemeente Zwolle verkoopt negen kavels op eilanden in Stadshagen

De gemeente Zwolle verkoopt negen royale kavels in de Zwolse wijk Stadshagen. Het betreft kavels in Breecamp, een ruim opgezet buurtschap. Breecamp is inmiddels nagenoeg klaar, maar er zijn nog negen kavels te koop. De kavels liggen verspreid over drie van de vier eilanden van deelgebied Broeklanden, aan de noordzijde van Breecamp. De negen kavels variëren in grootte van 462 tot 988 m2. De prijzen liggen tussen de €270.000,- en €465.000,- euro kosten koper, inclusief btw.

Breecamp ligt in de polder Mastenbroek, vlakbij de Milligerplas. Breecamp is ontwikkeld als een duurzame, klimaatbestendige en energiezuinige buurt. Het is een buurt met veel groen en riante tuinen, en de buurt is goed bereikbaar met fiets en auto. Het strand van de Milligerplas en de polder zijn om de hoek.

Eilanden van Breecamp-Broeklanden
De eilanden van Breecamp liggen aan de noordzijde van de wijk, in het deelgebied Broeklanden. De negen beschikbare kavels liggen aan het water én aan recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel. De eilanden hebben ieder een eigen karakter en zijn via een autobrug bereikbaar. De negen kavels liggen verspreid over drie van de vier eilanden: drie kavels liggen op het middelste eiland, vier op het een-na-laatste eiland en twee op het laatste – meest westelijke – eiland.

Interesse?
Durft u het avontuur aan? Kijk dan op www.zwolle.nl/kavels. In de verkoopbrochure vindt u de bebouwingsrichtlijnen, randvoorwaarden en verdere uitgangspunten die gelden voor deze kavels.

 Belangrijke data en informatie
– Maandag 13 februari: Start verkoop.
– Woensdag 22 februari (19.30 uur): Digitale informatiebijeenkomst over de kavels en de randvoorwaarden.
– Dinsdag 7 maart (16.00 uur): Sluiting inschrijving kavels.
– Woensdag 8 (15.00 uur): Loting kavels.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.zwolle.nl/kavels. Daar vindt u ook het inschrijfformulier.

Back to top button