Gewonde bij overval in Indische Buurt

Een klokkenmaker aan de Madurastraat in de Indische Buurt is vrijdagochtend overvallen. Een getinte jongen van ongeveer 20 jaar ging ervandoor met een paar honderd euro.

Meteen na de overval is er een Burgernet-melding uitgegaan voor de dader. Ook heeft een politiehelikopter geholpen met de zoektocht naar de overvaller. Tot nu toe tevergeefs. De eigenaar van het pand – die klokkenmaker is – is bij de overval gewond geraakt aan het achterhoofd. Niet duidelijk is of hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De dader is gevlucht richting de Thomas à Kempisstraat. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. Er is mogelijk sprake van meer daders.

Signalement
De dader die in de winkel is geweest, had het volgende signalement: lengte ongeveer 1.85 meter, gezet postuur, tussen 20 en 30 jaar oud. De man had een getinte huid en zwart haar Hij droeg donkere kleding. Van de eventuele andere dader(s) is nog geen duidelijk signalement bekend.

Heeft u iets gezien?
De politie is voor het onderzoek in deze zaak op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u rondom 10.10 uur iets gezien wat mogelijk tot de dader of de oplossing van deze zaak kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Foto: Pascal Pellikaan, http://www.pp-fotografie.nl
Foto: Pascal Pellikaan, http://www.pp-fotografie.nl
Back to top button