Gewonde en huizen geraakt bij schietpartij Stadshagen

Bij een schietpartij in de Van Disselstraat in Stadshagen is één gewonde gevallen en zijn volgens buurtbewoners meerdere huizen geraakt door kogels.

Even voor 4.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag kregen de hulpdiensten een melding van een schietincident in de Van Disselstraat in Stadshagen. Ook de politiehelikopter werd vanaf Amsterdam opgeroepen om mee te helpen in het onderzoek.

Geruchten over drugspand
Zo’n vier uur later lopen buurtbewoners rustig om het afgezette gebied waar de forensische recherche onderzoek doet. Een van hen woont in de straat waar geschoten is en meldt dat er meerdere huizen zijn geraakt. Er zouden volgens de buurtbewoner al langer geruchten gaan dat er een drugspand in de straat zou zijn.

De door kogels geraakte zilverkleurige Audi staat nog op de parkeerplaats met de deur open. ‘Zo’n auto past niet echt in een straat met sociale woningbouw. Dat zegt al wel wat’, aldus een buurtbewoner.

Vaker klachten
Ook aan de andere kant van de weg, bij de Sportlaan, zouden al vaker klachten zijn geweest over auto’s die ’s avonds laat en ’s nachts in volle snelheid wegrijden. Ook daar zou volgens de buurtbewoner overlast zijn van een drugspand.

De politie doet volop onderzoek naar de schietpartij, maar meldt nog geen verdachte(n) te hebben aangehouden. Er wordt nu forensisch onderzoek verricht en getuigen worden verhoord.

Back to top button