Gratis falafel voor alle Zwollenaren

Zwolle is een nieuw restaurant rijker. Op 3 februari 2023 opent FLFL Zwolle haar deuren. Om dat te vieren deelt FLFL de hele dag tussen 12:00 en 20:00 gratis falafel uit aan iedereen die langskomt aan de Diezerstraat 117. 

FLFL is een falafel restaurant waar uitsluitend falafel geserveerd wordt. Elke dag wordt de falafel ambachtelijk gemaakt en met verse salade en huisgemaakte sauzen in een wrap gerold. Bovendien zijn de wraps met alle inhoud volledig vegan en kunnen ze indien gewenst ook geheel glutenvrij gemaakt worden.

Om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met FLFL kan men gedurende de openingsdag (vrijdag 3 februari) tussen 12:00 en 20:00 gratis falafel komen eten in de nieuwe vestiging aan de Diezerstraat 117.

Bakfiets
FLFL is enkele jaren geleden met een bakfiets op de markt in Groningen begonnen. Vanwege het grote succes leidde dat al snel tot een vaste locatie. Toen ook dat te klein werd is er uitgebreid naar een tweede locatie in Groningen uiteindelijk met een aantal locaties verder het land in. Wil je nu al weten hoe dat eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op de website www.flfl.nl.

Back to top button