Heb jij een goed idee? Zwolle heeft er nu een potje van 72.000 euro voor

Droom jij al jaren van een spannend project, maar houdt gebrek aan tijd of middelen je tegen? De gemeente Zwolle heeft nu een potje van 72.000 euro gereserveerd voor de meest experimentele plannen.   

Vanaf 1 juni tot 1 juli kunnen professionele makers hun ideeën indienen bij Stadkamer en aanspraak maken op een pitchplek. Er is op de pitchavond op 10 september aanstaande bij Stadkamer in totaal ruimte voor 20 pitchers. Samen bepalen zij hoe de Zwolse subsidie van 72.000 euro wordt verdeeld over de meest experimentele ideeën. 

ArtPitch038
ArtPitch038 is een initiatief van de gemeente Zwolle om experiment en innovatie in de Zwolse culturele sector te stimuleren.
 Stadkamer geeft uitvoering aan dit initiatiefBijzonder aan ArtPitch038 is dat de focus ligt op het idee. In plaats van het vaak uitvoerige papierwerk bij subsidieregelingen, pitchen de deelnemers hun plan voor subsidiëringOp de pitchavond bij Stadkamer bepalen de deelnemende pitchers welke ideeën het meest experimenteel en innovatief zijn en met een subsidie naar huis gaan. 

Inschrijven kan hier.

Back to top button