Hoofdkantoor Wehkamp komt aan Burgemeester Roelenweg

In november 2021 verhuist Wehkamp haar hoofdkantoor naar de Burgemeester Roelenweg in Zwolle. De huidige locatie aan de Meeuwenlaan is verkocht en krijgt een woonbestemming. 

De locatie aan de Burgemeester Roelenweg 13 krijgt de komende maanden een complete make over, waardoor het nieuwe eigentijdse en duurzame kantoor beter aansluit bij de toekomstige manier van werken bij Wehkamp.

350 werkplekken
Het kantoor wordt van alle gemakken voorzien en krijgt zo’n 350 werkplekken, waarvan een groot aantal flexibel. Vergaderruimtes en een grote open ruimte met bar zorgen ervoor dat mensen elkaar op kantoor kunnen ontmoeten in een informele sfeer.

(tekst loopt door onder foto)

Iedere afdeling krijgt een eigen sfeer met toegepast kleurgebruik en bijbehorende materialen. De ruim 400 Wehkamp medewerkers krijgen in de nieuwe situatie de mogelijkheid om ook post Corona afwisselend thuis en op kantoor te werken.

Vloerbedekking
Het nieuwe pand wordt momenteel zoveel mogelijk  duurzaam verbouwd. Net als het logistieke servicecentrum op de Hessenpoort, voorziet Wehkamp ook het hoofdkantoor van zonnepanelen. Huidige materialen worden zoveel mogelijk gerecycled, zoals de vloerbedekking, en het pand voldoet straks aan energielabel A, wat pas vanaf 2030 een vereiste is. Door een efficiëntere indeling en de hybride manier van werken, kan het huidige vloeroppervlakte van ruim 10.000 m2 teruggebracht worden naar ruim 6.000 m2.

Back to top button