Horeca-eigenaar woedend over parkeerboetes op verlaten Rodetorenplein

Las Rosas-eigenaar Hendrik Karabagias is woedend over zes parkeerbonnen die hij heeft gekregen doordat bestelauto’s van het restaurant om vrijdagavond om 22.15 op een totaal verlaten Rodetorenplein stonden.

Het stoom komt uit de hoen van de bekende horecaondernemer. ‘We doen als ondernemer ons uiterste best om de winkeltjes draaiende te houden, onze mensen bij elkaar te houden en ons hoofd boven water te houden. Ook willen we onze gasten graag blijven bedienen op de meest verantwoorde wijze. We zijn gaan bezorgen en dat gaat/ging heel goed. De auto’s parkeren we ’s avonds netjes op ons een stukje van het verlaten Rodetorenplein in onze verlaten binnenstad. Hoe haal je het dan in je hoofd om daar om 22.15 uur ZES parkeerbonnen van 104EURO! op te plakken. Ben je dan echt zo kortzichtig. Koester je een diepe haat tegen bepaalde dingen of mensen? Er staat zelfs bezorgauto op!!! Ik kan hier met mn hoofd niet bij. Dit is voorbij de boosheid. Dit is diepe diepe teleurstelling…’

Een reactie

  1. Terechte boetes, dan niet zeuren dat bekeurd wordt en dat heeft ook niks met Corona te maken. Waarom 6 auto’s waarom géén 6 milieuvriendelijke fietsen?

Back to top button