Huis van de maand: Beulakerwiede 26

Elke maand lichten wij één huis in Zwolle uit dat in de verkoop staat. Dit keer is het een 3-kamer hoekappartement aan de Beulakerwiede 26 in de Aa-landen, met een royaal balkon en vrij uitzicht nabij de Wijde Aa. Vraagprijs is 145.000 euro.

Het appartement is in 2010 gebouwd en gelegen op de 1e verdieping. Het complex bestaat uit 32 appartementen, bestaande uit 3 woonlagen, waarvan er maar 4 een hoekbalkon hebben. Dit appartement is er één van! Het complex beschikt over een gemeenschappelijke fietsenberging en er is voldoende parkeergelegenheid. Gelegen in de groene wijk Aa-landen, nabij centrum en alle uitvalswegen.

Deze energiezuinige appartementen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van draai-kiep ramen (dubbel glas). Door de mooie hoekligging van dit appartement, beschikt de woning over extra ramen. Alle ramen zijn voorzien van screens.

INDELING:
Entree, gang, meterkast, toilet met fonteintje, royale slaapkamer (4.30 x 3.10), badkamer met douche en vaste wastafel, 2 bergingen waarvan 1 voor wasmachine/droger en CV installatie, 2e slaapkamer (ook geschikt als werkkamer).

Mooie, lichte woonkamer (veel ramen) met open L-keuken voorzien van alle inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer komt u op het balkon, vanwaar u een prachtig, vrij uitzicht heeft.

ZOEKT U EEN VRIJWEL NIEUW APPARTEMENT, MET ROYAAL BALKON en VRIJ UITZICHT, aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Meer info bij House2Day makelaars.

Beulakerwiede 26 Beulakerwiede 26

Back to top button