Huis van de maand: Dreessingel 112

Elke maand lichten wij één huis uit dat in Zwolle en omgeving in de verkoop staat. Dit keer is het de Dreessingel 112, een royaal herenhuis in Zwolle-Zuid. Vraagprijs: 389.000 euro k.k. Meer informatie bij House2Day Makelaars.

Op fraaie locatie, aan het water en in de geliefde wijk Zwolle-Zuid, ligt dit royale HERENHUIS (type helft van dubbel) met AANGEBOUWDE GARAGE (in gebruik als berging/bijkeuken).
Over de volle breedte van de woonkamer, is de aangebouwde serre met openhaard en schuifpui naar de tuin, hierdoor ontstaat er een grote en lichte leefruimte.
Het dak van de serre kan elektrisch geopend worden, heerlijk om in de zomermaanden binnen naar buiten te halen.

Dreessingel 112 Dreessingel 112 Dreessingel 112 Dreessingel 112 Dreessingel 112

 

Tevens is er op de 2e verdieping een grote dakkapel aan de voorzijde geplaatst, waardoor er veel ruimte is ontstaan, met 3 extra kamers!
Totaal beschikt deze woning over 6 slaapkamers!
De mooi aangelegde tuin is op het zuid/westen gelegen.

ZOEKT U EEN GROTE WONING, MET VEEL EXTRA’S, OP EEN FANTASTISCHE PLEK?
DAN KAN DIT UW WONING WORDEN!

Dreessingel 112 Dreessingel 112 Dreessingel 112

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer en serre met houten vloer, U-vormige keuken met hardstenen blad en inbouw apparatuur.

1e verdieping: overloop, 3 mooie slaapkamers met laminaatvloeren, badkamer met douche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator.

Vaste trap naar 2e verdieping, met: 1 grote kamer (ca. 5 x 4 mtr.) en 2 kleinere slaapkamers + CV ruimte.
Tevens is er veel bergruimte aanwezig.Re cent is de buitenzijde geheel geschilderd. Meer informatie bij House2Day Makelaars.

Dreessingel 112

Back to top button