Huis van de maand: Erfgenamenweg 22

Iedere maand plaatsen wij het mooiste huis dat er volgens ons te koop staat in Zwolle en omgeving. Dit keer gaat het om de Erfgenamenweg 22. Kijk hier voor meer informatie.

Op fraaie locatie gelegen, prachtige VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ  (type verbouwde boerderij) met grote GARAGE (voor 2 auto’s),  2 paardenboxen en hooizolder; gelegen in de mooie wijk Wijthmen. De vraagprijs van € 699.000 k.k. is met 1815 m2 grond. Er is een mogelijkheid om de overige 10.000 m2 grond bij te kopen.

Erfgenamenweg 22 Erfgenamenweg 22 Erfgenamenweg 22

Wijthmen ligt onder de rook van Zwolle, nabij golfbaan en recreatieplas, een geliefde en veilige woonomgeving. Rondom de verbouwde boerderij ligt de fraaie tuin met diverse terrassen en vijver, alsmede grasland; totaal 1,2 ha., evt. met minder grond te koop. In 2010 is de woning voorzien van een nieuw rieten dak en in 2016 zijn de muren geïsoleerd. De grote garage, geschikt voor 2 auto”s, heeft 2 carports aan de zij- en achterzijde. Boven de garage is een hooizolder aanwezig. De 2 paardenboxen zijn 3 x 3 meter groot en zijn aan de achterkant gelegen. Het object beschikt over voldoende parkeergelegenheid, en staat in een zeer veilige omgeving.

INDELING:

Begane grond:

Royaal entree, toilet, grote living met open haard (schouw), fraaie moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, 2 mooie slaapkamers en badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel. De hele begane grond is voorzien van een fraaie marmeren vloer.

Verdieping:

Ruime overloop en 3 royale slaapkamers. WONING MET VEEL LUXE OP GOEDE LOCATIE, EEN BEZICHTIGING WAARD!!

Meer informatie bij House2Day makelaars.

Erfgenamenweg 22 Erfgenamenweg 22

 

Back to top button