Huis van de maand: Geleen 37 in Aa-landen

Elke maand lichten wij één huis uit dat in Zwolle te koop staat. Deze keer is het Geleen 37, in de Aa-landen. Vraagprijs: 239.000 euro k.k. Kijk HIER voor meer informatie.

Fraai en ruim 3-kamer APPARTEMENT met EIGEN PARKEERPLAATS (in de afgesloten parkeergarage) en BERGING. Dit appartement is gelegen in de geliefde wijk Aa-landen op loopafstand van het winkelcentrum “De Dobbe”. Dit mooie, appartementencomplex “De Dommel” is gebouwd in de jaren ’30 stijl en ruim bemeten. (bouwjaar 2007). Tevens is er een prachtige gezamenlijke binnentuin.

Geleen 37 Zwolle

Geleen 37 Zwolle

ALS U VAN RUST EN RUIMTE HOUDT IN EEN GROENE WIJK, DAN ZULT U ZICH HIER ZEKER THUIS VOELEN!
Een appartement voor jong en oud, alsmede rolstoel toegankelijk. Vanzelfsprekend is dit complex uitstekend geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en een eigen CV-ketel. De levendige wijk AA-landen is een omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Tevens zijn alle voorzieningen, zoals scholen, huisartsenpraktijk, bibliotheek, sportvelden en het openbaar vervoer, op korte afstand.

INDELING:
Via de statige entree komt u in de centrale hal waar de trappartij en de lift gesitueerd zijn. Deze hal biedt ook toegang tot de sfeervolle binnentuin, waar het met mooi weer heerlijk vertoeven is. Dit appartement ligt op de 1e verdieping.

Indeling appartement: Entree, royale hal, meterkast, ruime berging met aansluiting voor wasmachine/droger en CV ketel. Grote toiletruimte (rolstoelvriendelijk).
De royale, lichte woonkamer heeft grote ramen (draai-kiep) en aansluitend is de half open keuken met vele inbouwapparatuur.
De 1e grote slaapkamer heeft een schuifdeur naar het balkon. Vanuit deze slaapkamer is ook de doorloop naar de badkamer, met douche, vaste wastafel en design radiator.
Ook de 2e slaapkamer heeft een royale afmeting.

In het gehele appartement vindt u keurig afgewerkte wanden (spachtelputz) en mooie laminaatvloer. Zoals eerder gezegd is deze woning rolstoelvriendelijk, dit betekend geen drempels en brede deuren. De bijdrage voor de (gezonde) VvE is € 126,= per maand.

Kijk HIER voor meer foto’s en extra informatie.

Geleen 37 Zwolle

Geleen 37 Zwolle

Back to top button