woensdag , 28 februari 2024

Huis van de maand: Händellaan 595

Elke maand kiezen wij een huis dat in Zwolle te koop staat. Dit keer de Händellaan 595 in Holtenbroek. Vraagprijs: 345.000 euro k.k. Meer informatie bij House2Day Makelaars.

BENT U 55+ EN ZOEKT U EEN FRAAI APPARTEMENT, WELKE IS VOORZIEN VAN ALLE GEMAKKEN?
DAN ZOU DIT EEN GESCHIKT APPARTEMENT VOOR U KUNNEN ZIJN!
Dit lichte en royale 3-kamer appartement, welke is gelegen op de 9e verdieping van Woonzorgcentrum “Fermate” in de wijk Holtenbroek, is uitermate geschikt voor bewoners met een zorgbehoefte (of toekomstige zorgbehoefte).

Centraal in de wijk Holtenbroek, tegenover het winkelcentrum is dit woon-zorgcentrum gesitueerd. Het moderne appartementencomplex is ingericht op zelfstandig wonen, waarbij indien nodig gebruik gemaakt kan worden van diverse faciliteiten. Er is onder andere een kapper, winkel en gezellig café waar diverse activiteiten georganiseerd worden.
Tevens is het winkelcentum van Holtenbroek op loopafstand, de bushalte stopt naast het complex en alle uitvalswegen goed te bereiken.

De indeling van het appartement is als volgt:

Begane grond (entree):
Bij binnenkomst in de centrale en royale entree bevinden zich de brievenbussen en het belbord. Via de entree bereikt u tevens de open ontvangstruimte met toegang tot de diverse voorzieningen. Middels de centrale lift bereikt u de parkeerkelder met eigen parkeerplaats en berging.

Appartement op de 9e etage:
Entree met royale hal en toegang tot alle vertrekken, mooie woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, royale badkamer en separaat toilet.
Tevens is het appartement voorzien van een inpandige berging.
De royale en lichte woonkamer is voorzien van een loopdeur naar het royale balkon. Hier geniet u heerlijk van de ochtendzon met uitzicht over de wijk en een vijver.

De keuken is aan beide zijden en voorzien van bergruimte en inbouwapparatuur.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 bijzonder royaal is. De tweede slaapkamers heeft momenteel een opening naar de woonkamer.
Direct aansluitend aan de grote slaapkamer is de ruime badkamer. Deze is voorzien van douche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Extra informatie:
Het appartement maakt deel uit van een Vereniging van eigenaar waarbij de mogelijkheid word geboden, indien gewenst, van afname van facultatieve zorgpakketten van Driezorg. De loopt uiteen van het afnemen van een warme maaltijd tot intensieve zorgverlening. Kortom indien u extra zorg wenst is dit mogelijk maar niet verplicht.

– u dient minimaal 55 jaar oud te zien, dan wel in bezit te zijn van een CIZ zorgindicatie.
– Video installatie aanwezig
– Eigen parkeerplaats en berging in parkeerkelder
– Ruim balkon
– Zonwering
– VVE € 277,71 per maand

Meer informatie bij House2Day Makelaars.