Hooilandstraat 53

Huis van de maand: Hooilandstraat 53

Elke maand lichten wij één huis uit dat in Zwolle en omgeving in de verkoop staat. Dit keer is het de Hooilandstraat 53 in Stadshagen. Vraagprijs: 389.000 euro k.k. Meer informatie bij House2Day Makelaars.

Gelegen in het mooie deel van Stadshagen “De Hoven” staat deze vrijwel nieuwe woning, met uitzicht op een hofje en natuurlijk een eigen oprit voor uw auto. SFEERVOL, HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS (stijl jaren 30) met BIJKEUKEN, GARAGE en FRAAI AANGELEGDE  VOOR- EN ACHTERTUIN met ACHTERINGANG. (bouwjaar 2007)
Deze z.g.o.h. woning is voorzien van veel luxe, waaronder een mooie keuken met schiereiland, fraaie grote open haard met zwart marmeren ombouw, prachtige badkamer, openslaande tuindeuren, fraai afgewerkte plafonds (stijl jaren 30), houtenvloer begane grond en verdiepingen voorzien van laminaat, enz.

(tekst loopt door onder de foto’s)

Hooilandstraat 53 Hooilandstraat 53

Deze woning heeft op de 1e verdieping 2 mooie slaapkamers (voorheen 3, eenvoudig te herstellen) en op de 2e verdieping kunnen nog 2 royale kamers gerealiseerd worden. TOTAAL DUS 5 (SLAAP) KAMERS MOGELIJK.  Zowel vanuit de garage als de 2e verdieping nog een vliering.

INDELING: entree, hal, toilet, toegang tot de lichte woonkamer en woonkeuken
(keuken met veel inbouwapparatuur). Aan de voorzijde treft u de lichte woonkamer (grote raampartijen) met houten vloer en fraaie open haard en aan de achterzijde de woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Via de keuken loopt u naar de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Vandaar binnendoor naar de garage met vliering.

1e verdieping: overloop, grote slaapkamer (voorheen 2 kamers) en nog een mooie slaapkamer met dakkapel, badkamer met ligbad, douche, 2e toilet, dubbele wastafel en design radiator.

Vaste trap naar 2e verdieping, nu 1 grote ruimte waar 2 kamers kunnen worden gerealiseerd, veel bergruimte en ook hier een vliering. De fraaie achtertuin is op het zuid/westen gelegen en fraai aangelegd met vijver, gras en een terrasgedeelte.

Meer informatie en meer foto’s bij House2Day makelaars.

Hooilandstraat 53 Hooilandstraat 53 Hooilandstraat 53