Huis van de maand: Kuhnaustraat 4

Iedere maand lichten wij één huis uit dat in Zwolle in de verkoop staat en een extra vermelding verdient. Dit keer de Kuhnaustraat 4 in Holtenbroek, een fraaie, geschakelde 2-onder-1 kapwoning met patio en riant dakterras. Vraagprijs: 265.000 k.k. Meer informatie bij House2Day Makelaars.

Deze woning is in 1999 gebouwd en gelegen in een gewilde woonomgeving op loopafstand van scholen, het winkelcentrum en het centrum van Zwolle.

Entree: In de hal bevinden zich de vernieuwde meterkast (2020) en het recent vernieuwde toilet. (2017). Vanuit de hal komen we in de woonkamer waar de lichtinval onmiddellijk opvalt. Een ruime woonkamer voorzien van een lichte vloer, en toegang tot de open keuken waar slim gebruik is gemaakt van de ruimte. In de afgelopen jaren is de apparatuur gedeeltelijk vervangen.

Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de besloten patio gelegen op het Zuiden. Daarnaast wordt door de eigenaren een deel van het grasveld, grenzend aan de patio, gebruikt met toestemming van de gemeente Zwolle. Dit gedeelte is een prettige aanvulling op de patio.
De functionele berging is zowel vanaf de voorzijde van de woning als vanaf de patio bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 mooie ruime slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is in Oktober 2019 geheel vernieuwd en voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en wastafel.

Ook op zolder bevind zich nog een zeer ruime slaapkamer, grote bergkast en de toegang tot het dakterras welke op het zuiden is gelegen.

KORTOM, EEN RUIM INSTAPKLAAR WOONHUIS GELEGEN OP EEN CENTRALE LOCATIE.

– 4 ruime slaapkamers
– Mogelijkheid tot tweede badkamer op zolder
– Nieuwe badkamer
– Meterkast vernieuwd
– Voldoende parkeergelegenheid
– Centraal gelegen

Meer informatie bij House2Day Makelaars.

Back to top button