maandag , 2 oktober 2023
Lindenhorststraat 4

Huis van de maand: Lindenhorststraat 4

Elke maand lichten wij een huis uit in Zwolle en omgeving die volgens ons het vermelden waard is. Dit keer is het de Lindenhorststraat 4  met een fantastisch vrij uitzicht. Vraagprijs: 199.000 euro. Meer informatie bij House2Day Makelaar.

Dit is weer zo’n FRAAIE TUSSENWONING, met VRIJSTAANDE HOUTEN SCHUUR en ACHTERINGANG, met FANTASTISCH VRIJ UITZICHT aan de voorzijde! Altijd voldoende parkeerruimte aanwezig.

Deze woning is gelegen aan de buitenrand van deelwijk Werkerhoven in Stadshagen. De woning is aan de buitenzijde net geschilderd en aan de binnenkant is het eveneens keurig en strak afgewerkt. De L-keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en uitgevoerd in wit met een zwart blad. Al het sanitair is tevens uitgevoerd in zwart/wit.

Op de verdieping treft u 2 royale slaapkamers waarvan 1 met een grote dakkapel en dan is er nog een vlizotrap naar de zolderberging, waar u in het midden kunt staan. KORTOM: FRAAIE WONING, OP PRACHTIGE LOCATIE met VRIJ UITZICHT!

(Lees verder onder de foto’s)

Lindenhorststraat 4 Lindenhorststraat 4 Lindenhorststraat 4 Lindenhorststraat 4

INDELING:

begane grond:
Entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang naar verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met mooie laminaatvloer en een schuifpui naar de achtertuin, trapkast. Aan de voorzijde bevindt zich de complete keuken, waar u heerlijk kunt kokkerellen en tevens van het mooie, groene uitzicht kunt genieten.

Verdieping: overloop, vaste kast met CV installatie, 2 mooie slaapkamers en een badkamer met douche, vaste wastafel, 2e toilet en aansluiting wasmachine.

De vlizo-trap brengt u naar de zolder, waar u veel bergruimte heeft en een sta-hoogte van ca.1.85 m.

Meer informatie bij House2Day makelaars.

Lindenhorststraat 4 Lindenhorststraat 4