Huis van de Maand: Molenweg 77 in Assendorp

Iedere maand kiezen wij het leukste huis dat in Zwolle te koop staat. Dit keer gaat het om Molenweg 77 in Assendorp. De vraagprijs voor de fraaie woning is 269.000 euro. Meer informatie bij House2Day Makelaars.

Molenweg 77 is een sfeervolle, gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning in de geliefde wijk Assendorp. Begin 1900 is deze woning gebouwd en door de jaren heen verbouwd en gerenoveerd. De Molenweg is zeer ideaal met haar ligging op loopafstand van de binnenstad van Zwolle, het station, de vele winkels in de Assendorperstraat en het gezellige Assendorperplein. Daarnaast bevindt zich ook in de directe omgeving het Weezenlandenpark met de kinderboerderij en het parkpaviljoen.

 

 
Mooie entree, met toilet, berging en trapopgang naar verdieping. De woning heeft de keuken aan de voorzijde met veel werkblad en daglicht door het grote voorraam.
De fraaie keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur.
De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer met vloerverwarming ,en aan de achterzijde bereikt u door middel van de sfeervolle openslaande tuindeuren, de achtertuin. Stenen aangebouwde berging.
Geheel woonkamer en keuken is ruim 10 meter diep!

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers (1 grote) en de complete badkamer die is voorzien van bad, douche, wastafelmeubel, een 2e toilet.
De slaapkamers zijn strak afgewerkt en beschikken over een nette laminaatvloer.
Vanuit de eerste verdieping is er een vlizo trap naar een bergzolder.

Meer informatie over de woning is hier te vinden bij House2Day Makelaars.

Back to top button