vrijdag , 1 maart 2024

Huis van de maand: Ruusbroecstraat 163

Elke maand lichten wij een huis uit in Zwolle en omgeving die volgens ons het vermelden waard is. Dit keer is het de Ruusbroecstraat 163. Een driekamerappartement mét berging met een vraagprijs van 157.500 euro, die zijn er in de stad niet veel meer. Meer informatie bij House2Day Makelaar.

FRAAI, GEMODERNISEERD 3-KAMER APPARTEMENT op de bovenste etage met BERGING op de begane grond.  De voor- en achterzijde van dit appartement grenst aan een brede groenstrook, hierdoor veel privacy.  Ideaal gelegen nabij het gezellige stadscentrum en op korte afstand van de A28. Veel parkeergelegenheid rondom het complex.

(tekst loopt door onder de foto’s)

Ruusbroecstraat 163

Ruusbroecstraat 163

Ruusbroecstraat 163

Ruusbroecstraat 163

Gelegen op de 3e verdieping vindt u dit mooie appartement met: entree, hal met inbouwkast, meterkast en toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de grote woonkamer (voorheen met 1 slaapkamer) met gashaard en fraaie laminaatvloer. Door de grote raampartijen is het een fijne, lichte woonruimte. Via de nette, dichte keuken komt u in de badkamer met douche en wastafel.

Dit appartement heeft 2 mooie slaapkamers, waarvan de grootste aan de voorzijde is gelegen, met balkon. Aan de achterzijde is eveneens een balkon, dus u kunt in de zomer kiezen, wel of niet in de zon zitten: ideaal!

Het complex is goed onderhouden en heeft een gezonde VvE. Voor de komende jaren is een onderhoudsplan opgesteld.

Meer info via House2Day Makelaars.

Ruusbroecstraat 163

Ruusbroecstraat 163

Ruusbroecstraat 163

Ruusbroecstraat 163