zaterdag , 2 december 2023

Huis van de week: Schelpkreek 20

Een van de mooiste woningen in de Krekenbuurt (Aa-landen) is dit weekend in de verkoop gegaan. Schelpkreek 20 is een van de pareltjes in de wijk die door de gemeente is aangewezen als monument. Vraagprijs: 345.000 euro k.k. Kijk hier voor meer informatie.

Schelpkreek 20 is een zeer royale, geheel gemoderniseerde HOEK-koepel-WONING in de Krekenbuurt met aan twee zijden een prachtig aangelegde tuin, een inpandige garage en mooie ligging aan rustig pleintje met een groenvoorziening. De woning is geheel gemoderniseerd, zoals een nieuwe keuken, toilet en badkamer, in 2016 is de dakbedekking vernieuwd en zijn de buitenkozijnen geschilderd.

Schelpkreek 20 Schelpkreek 20 Schelpkreek 20 Schelpkreek 20

De tuin heeft een royaal terras met een groot formaat antraciet keramische tuintegels, diverse plantenborders en is geheel omheind middels een mooie beukenhaag, zodat u volop van de privacy kan genieten. De achtertuin is gesitueerd op het oosten, de zij-tuin op het zuiden. Er is altijd een zon of schaduwplekje te vinden.

Schelpkreek 20
Schelpkreek 20
Schelpkreek 20

 

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, trappenhuis met lichtkoepel; meterkast; binnendoor naar de berging/schuur; bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine; luxe wandcloset met fonteintje; een zeer ruime, lichte en speelse woonkeuken met grote raampartijen en een 2-tal deuren naar de tuin; de hoekkeuken heeft diverse inbouwapparatuur, zoals: een gaskookplaat, vlakschermkap, koelkast, combi magnetron en vaatwasser. Een trap in de keuken én een trapopgang via de hal leidt naar de ……

1e Verdieping:
Royale lichte woonkamer met groot balkon. Vaste trap naar de…..

2e Verdieping:
overloop; thans 2 ruime slaapkamers, waarvan één met balkon (de ouderslaapkamer kan weer worden gesplitst, zodat u weer een 3e slaapkamer kunt realiseren); Luxe geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en wandcloset; stookruimte.

Algemeen:
– Bouwjaar: 1974.
– lidmaatschap Coöperatieve Vereniging “Ons Eigen Groen (OEG)”, De Vereniging beheert de gemeenschappelijke velden en binnenpaden.
– Voorzien van gas-cv (Atag HR combiketel van 2016). Vloerverwarming op de begane grond.
– Deels thermopane beglazing (HR+glas), muur- en vloerisolatie.
– Voorlopig Energielabel C.

Kijk HIER voor meer informatie.

Schelpkreek 20

Schelpkreek 20

Schelpkreek 20